Verspreiding

ONZE FORMULE VOOR SUCCES.

PDL Distributie biedt u de mogelijkheid om effectief uw doelgroep te bereiken, op welke manier of welk tijdstip dan ook en waar die doelgroep zich ook bevindt. Daarvoor hebben we een hele reeks oplossingen ontwikkeld, gebaseerd op jarenlange kennis van en ervaring met verspreiding van folders en weekbladen.

PDL Distributie is een volwassen distributiecentrum met een succesvolle formule. Wij werken met een vast en ervaren team. Zowel het sorteren als het bezorgen wordt uitgevoerd door volwassenen, die hun vak kennen en met plezier doen. PDL Bezorgers kennen het verspreidingsgebied als geen ander. De bezorging wordt gedaan door een lokale bewoner, c.q. een bezorger die de omgeving en de buren goed kent. Op deze manier leveren wij optimale kwaliteit. Uw materiaal is bij ons in goede handen.

 

 

Een goede verspreiding is één van de meest zwaarwegende factoren van het succes van alle mogelijke opdrachten. Door deze uit handen te geven aan een professioneel verspreidingsbedrijf als PDL Distributie is dit succes verzekerd!
De chauffeurs van PDL Distributie halen het verspreidingswerk altijd op tijd op en leveren op tijd. Wij werken uitsluitend met professionele chauffeurs die ervaring hebben met het vervoeren en bezorgen van allerlei verschillende documenten en pakketten. Wij bezorgen door heel Nederland en wij zorgen ervoor dat uw materiaal goed en op tijd aankomt.

Wilt u dat uw folder apart verspreid wordt in plaats van gebundeld met andere folders? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Gebiedenberekenaar

Snel en precies
Wij weten als geen ander hoe moeilijk en tijdrovend het kan zijn om de benodigde aantallen te berekenen voor bepaalde gebieden of bepaalde straten. Daarom hebben wij
als enige verspreider in Nederland een eigen programma ontwikkeld om de aantallen te bepalen: de Gebiedenberekenaar. Binnen enkele minuten weet u hoeveel stuks u nodig heeft!

De voordelen voor u:

  • U weet snel het correcte aantal huishoudens en dus het correcte aantal kranten, brieven, flyers, et cetera dat u nodig heeft.
  • U bespaart tijd door zelf de aantallen uit te rekenen.
  • U bespaart drukkosten omdat u nooit te veel af laat drukken.
  • Er hoeft niks naar het oud papier (milieubewust).

Tijdelijke aanbieding

Actie loop nog tot:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Omdat onze website is vernieuwd hebben we een tijdelijke actie. Huis aan huis bezorging voor €0.065 per adres. Maak er snel gebruik van want voor je het weet is het afgelopen.