Over PDL

SINDS 2005 DÉ PARTNER IN TRANSPORT.

PDL Distributie werd opgericht in 2005. De oprichter had al een carrière van zo’n vijf jaar in het wegvervoer achter de rug, met name op het gebied van militair transport. Hij besloot deze ervaring in te zetten voor het verspreiden van (on)geadresseerd drukwerk in Amsterdam.

 

Westelijk Havengebied
Hij begon in het Westelijk Havengebied in Amsterdam met één auto en één klant, voor wie hij alle transport verzorgde. Dit deed hij zo goed, dat zich al snel nieuwe klanten aandienden en het duurde niet lang voordat er een extra auto en een extra chauffeur bij moesten komen. Daarna groeide het bedrijf, onder andere dankzij mond-tot-mondreclame, eigenlijk vanzelf. Het bedrijf verhuisde naar Aalsmeer, onder de rook van luchthaven Schiphol: de perfecte basis om iedere klant op maat te bedienen.

Uitbreiding
Het nieuwe pand met een grote loods, en de uitbreiding van het personeel, bood nieuwe mogelijkheden. Naast transport- en koeriersdiensten biedt PDL Distributie nu ook diensten aan als de verspreiding van huis-aan-huisbladen, de verspreiding van reclame, warehousing en opslag. Het streven blijft om al onze klanten diensten op maat te leveren. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons, we helpen u graag.